Лапа Crosser XCS201

Лапа Crosser XCS201 се предлага с дължините от 60 до 120, за да може всеки да избере размера подходящ за него. Crosser XCS201 е изработена от алуминий и е подходяща за велосипеди с диаметър на кормилото 31.8мм и външен диаметър на стержена 28.6.  Лапата се предлага в три разцветки.

27.90 лв.

Цвят:

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

CROSSER Лапа Crosser XCS201

Артикулен номер 32910030
  • Дължина:   60 мм,  70мм, 80мм, 100мм и 120мм (При поръчка дължината се попълва в поле "Допълнителна информация")
  • Диаметър на кормилото:  31,8 мм
  • За вилка с външен диаметър: 28,6 мм
  • Издигане:  ±7
  • Материал aлуминиев
  • Болтове от неръждаема стомана.
  • Здраво и сигурно захващане на кормилото с 4 болта.
  • Здраво и сигурно захващане към стержена на вилката с 2 болта.
  • Тегло: 128гр. (100мм)
  • Цвят: Черен със син стикер

Купи на кредит

Базова цена 27.90 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

CROSSER Лапа Crosser XCS201

Първо трябва да влезете в профила си