Седалка за велосипед Selle Royal Alpine 8468HGC

Седалка Selle Royal Alpine e подходяща, както за мъже, така и за жени с планински велосипеди. Седалката е много добра комбинация от цена и качество. Selle Royal Alpine има RoyalGel, който разпределя равномерно тежестта върху седалката и намалава напрежението върху основните опорни точки с около 40% и матрица от полиуретанов дунапрен с отворена клетъчна структура осигурява повишена еластичност гарантиращи издържливост и комфорт.

69.00 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Selle Royal Седалка за велосипед Selle Royal Alpine 8468HGC

Артикулен номер 000370

Дължина: 256мм.
Ширина: 158мм.
Тегло: 450гр.
Позиция на каране: Athletic, при която позицията на гръбначния стълб на колоездача е под ъгъл 45 градуса.
RoyalGel, който разпределя равномерно тежестта върху седалката и намалава напрежението върху основните опорни точки с около 40%.
I.C.S технология. С нея можете да закачите стоп, чантичка или друг аксесоар със същата технология.
Матрицата от полиуретанов дунапрен с отворена клетъчна структура осигурява повишена еластичност гарантиращи издържливост и комфорт.
Unisex.

Спецификация

Спецификация седалки
Приложение: планински, градски, трекинг велосипеди
Пол: Unisex
Позиция на каране: Спортно
Дължина: 256мм.
Ширина: 158мм.
Материал на релсите: Стомана
Материал на възглавницата: Полиуретанов дунапрен
Технологии: I.C.S
Тегло: 450гр

Купи на кредит

Базова цена 69.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

Selle Royal Седалка за велосипед Selle Royal Alpine 8468HGC

Първо трябва да влезете в профила си