Хидравличн спирачкa Avid DB1

Avid DB1 е бюджетна хидравлична спирачка, която въпреки ниската си цена работи безупречно. Хидравлична спирачка Avid DB1 работи с течност DOT.4, прилагането на друг вид течност ще доведе до проблеми в спирачката и разваляне на уплътненията. Може да бъде регулирана отдалечеността на лостчето.

69.90 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Avid Хидравличн спирачкa Avid DB1

Артикулен номер 000000

Материал на лостчето: Алуминий.
Регулиране отдалечеността на лостчето.
Захващане за кормилото: Стандартен захват.
Съвместими размери на диска: 160мм., 180 и 203мм.
Работи с течност DOT 4.
Комплектът включва:
Лостче за спирачката.
Спирачен апарат с маркуч.
Преходник PS за диск с размер 180мм.
Органични накладки.
Спирачката е готова за ползване.Купи на кредит

Базова цена 69.90 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

Avid Хидравличн спирачкa Avid DB1

Първо трябва да влезете в профила си