Външна гума Maxxis Dolomites 700x28C | Silkworm

Външна гума Maxxis Dolomites 700x28C е с олекотен корпус и защита от спукване. Гумата е подходяща за шосейно колоездене.

45.00 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Maxxis Външна гума Maxxis Dolomites 700x28C | Silkworm

Артикулен номер 003897

Гумата е наименувана на неравната планинска верига в Италия, Maxxis Dolomites е проектирана като гума за състезания, която прави всичко. С олекотен корпус, оплетка от 120 TPI и двойна смес, Dolomites е като у дома си при големи изкачвания и спускания след това. С защита срещу пробиване под протектора Silkworm, Доломитите могат да се справят по неравни пътища.

Спецификация

Спецификации външни гуми
Приложение: Шосейни велосипеди.
Размер: 700x28 C
ETRTO: 28-622
Налягане: 120 PSI / 8.2 Bar
Борд: Телен.
Гъстота на оплетката: 60 TPI
Технологии: SILKWORM
Тегло: 353гр.

Купи на кредит

Базова цена 45.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

Maxxis Външна гума Maxxis Dolomites 700x28C | Silkworm

Първо трябва да влезете в профила си