Каска XLC Enduro BH-C31

Каска за планинско колоездене с регулируем визьор и 15 вентилационни отвора.

99.00 лв.

Цвят:

Безплатна доставка! - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

XLC Каска XLC Enduro BH-C31

Артикулен номер 004242

Каска за велосипед XLC MTB BH-C31 отговаря на изискванията на стандарт  EN 1078. Каската разполага с махащи се подложки и ниско, тегло само 330гр. Задната част на каската е продължена надолу, за да осигури максимална защита за тила. Предлага се в два размера от 54 до 58см и от 55 до 62см.

Спецификация

Спецификация каски
Приложение: Планинско, градско колоездене
Вентиационни отвори: 15
Конструкция: Double imould
Система за закопчаване: Да
Тегло: 331гр
Размери: 54-58; 55-62
Сертификати: EN 1078

Купи на кредит

Базова цена 99.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

XLC Каска XLC Enduro BH-C31

Първо трябва да влезете в профила си