Ръкавици XLC Short Finger CG S09 син

Ръкавиците с къс пръст XLC CG S09 саподходящи както за планинско, така и за шосейно колоездене. Горната част е изработена от еластична, дишаща материя, приятна на допир и с високи абсорбиращи качества, които не позволяват задържането на потта. Областта около палеца е от хавлиен тип материя, за да можете да попиете потта си. Долната част на ръкавиците е изработена от изкуствена кожа. Система за бързо сваляне. Предлагат се в пет размера S,M,L,XL,XXL-при поръчка размера се попълва в поле "Допълнителна информация"

25.00 лв.

Доставка: 6лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 48 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни, след потвърждение на поръчката, от куриерски фирма "Транспрес" или "Еконт".

Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента и са с фиксирана стойност 6лв. до адрес с куриерска фирма "Транспрес" или до офис на куриерска фирма "Еконт".
*Всички велосипеди се доставят до адрес с куриерска фирма "Transpres", при желание от страна на клиента велосипедът да бъде доставен с куриерска фирма "Eконт", разходите по транспорта се заплащат от клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

XLC Ръкавици XLC Short Finger CG S09 син

Артикулен номер 003670

Материали: 80% найлон, 10% еластан, 10% полиуретан.
Размери: S (15,5-17см), M (17-18,5см) (При поръчка размера се попълва в поле "Допълнителна информация").
Дишаща материя, перяща се на температура до 30°
Система за бързо сваляне.
Мек абсорбиращ панел за попиване на потта.

Купи на кредит

Базова цена 25.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

XLC Ръкавици XLC Short Finger CG S09 син

Първо трябва да влезете в профила си