Багажник за седло Cube RFR Click and Go

Багажника Cube RFR Click and Go може да бъде монтиран на всеки велосипед. Товароносимост 10кг.

99.00 лв.

Безплатна доставка! - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 48 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни, след потвърждение на поръчката, от куриерски фирма "Транспрес" или "Еконт".

Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента и са с фиксирана стойност 6лв. до адрес с куриерска фирма "Транспрес" или до офис на куриерска фирма "Еконт".
*Всички велосипеди се доставят до адрес с куриерска фирма "Transpres", при желание от страна на клиента велосипедът да бъде доставен с куриерска фирма "Eконт", разходите по транспорта се заплащат от клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

CUBE Багажник за седло Cube RFR Click and Go

Артикулен номер 001434

Багажник за велосипед Cube RFR Click and Go се захваща за колчето на седалката чрез 4бр. шестограмни болта. Багажникът е със страници, за да може да се поставят дисаги, възможно е поставянето на стоп. Товароносимостта на багажника е 10кг. Благодарение на механизъм с пружина ще можете сигурно и безопасно да носите вашия багаж. Може да се регулира разстоянието от колчето на седалката.

Материал: Алуминий.
Дължина: 450мм.
Ширина: 140мм.
Тегло: 1114гр.
Товароносимост: до 10кг.
Захваща се за колчето на седалката чрез 4бр. шестограмни болтове. Размери на колчето от 27.2 до 31.6мм.
За велосипеди с размер на гумите 26'', 27,5'', 28'' и 29''.
Цвят: Черен.

Купи на кредит

Базова цена 99.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

CUBE Багажник за седло Cube RFR Click and Go

Първо трябва да влезете в профила си