Багажник за седло Cube RFR Click and Go

Багажник Cube RFR Click and Go се захваща за колчето на седалката чрез 4бр. шестограмни болта. Багажникът е със страници, за да може да се поставят дисаги, възможно е поставянето на стоп. Товароносимостта на багажника е 10кг.Благодарение на механизъм с пружина ще можете сигурно и безопасно да носите вашия багаж. Може да се регулира разстоянието от колчето на седалката.

99.00 лв.

Безплатна доставка! - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

CUBE Багажник за седло Cube RFR Click and Go

Артикулен номер 001434

Материал: Алуминий.
Дължина: 450мм.
Ширина: 140мм.
Тегло: 1114гр.
Товароносимост: до 10кг.
Захваща се за колчето на седалката чрез 4бр. шестограмни болтове. Размери на колчето от 27.2 до 31.6мм.
За велосипеди с размер на гумите 26'', 27,5'', 28'' и 29''.
Цвят: Черен.

Купи на кредит

Базова цена 99.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

CUBE Багажник за седло Cube RFR Click and Go

Първо трябва да влезете в профила си