Стоп Crosser CLT-238

Стоп за велосипед Crosser CLT-238 е компактен и с бърз и лесен монтаж благодарение на гумена каишка. Силата му на светене е 35 лумена с три режима на работа. Стоп Crosser CLT-238 се зарежда с Micro USB.

20.00 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

CROSSER Стоп Crosser CLT-238

Артикулен номер 003137

Стоп за велосипед Crosser CLT-238 е компактен и с бърз и лесен монтаж благодарение на гумена каишка. Силата му на светене е 35 лумена с три режима на работа. Стоп Crosser CLT-238 се зарежда с Micro USB.

Спецификация

Спецификации светлини
Тип: Стоп/Задна светлина.
Източник на светлина: CDB LED.
Режими на работа: - Два режима на сила на светене - 100%/50%.
- Мигащ режим.
Яркост: 35 лумена.
Характеристики: - Водоустойчив корпус категория IPX4.
- Лесен монтаж с гумена каишка.
- Кабел за зареждане. microUSB.
- Вертикален и хоризонтален монтаж.
- размери 42x17x27мм.
Източник на захранване: Li-on батерия, 3.7V/300mAH

Купи на кредит

Базова цена 20.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

CROSSER Стоп Crosser CLT-238

Първо трябва да влезете в профила си