Детски велосипед Cross Boxer 16

Cross Boxer 16 е алуминиево детско колело с тегло от само 8.7кг. Колелото е подходящо за деца на възраст от 3 до 5 години или с височина от 95см до 120см.

339.00 лв.

Безплатна доставка! - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 48 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни, след потвърждение на поръчката, от куриерски фирма "Транспрес" или "Еконт".

Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента и са с фиксирана стойност 6лв. до адрес с куриерска фирма "Транспрес" или до офис на куриерска фирма "Еконт".
*Всички велосипеди се доставят до адрес с куриерска фирма "Transpres", при желание от страна на клиента велосипедът да бъде доставен с куриерска фирма "Eконт", разходите по транспорта се заплащат от клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Купи на изплащане
000000 Колела Cross Детски велосипед Cross Boxer 16 %%razmer-ramka%% %%color%%
0% на 12 вноски по 28.25 лв.

Колела Cross Детски велосипед Cross Boxer 16

Детско колело Cross Boxer 16 е оборудвано с помощни колела, калници и V-brake спирачки. Теглото на Cross Boxer е само 8.7кг. благодарение на олекотената алуминиева рамка. Извитото назад кормило и геометрията помагат за изправената стойка на детето върху колелото. Детско колело Cross Boxer 16 е подходящо за деца, които ще се учат да карат и с височина от 95 до 120см.

Спецификация

Параметри за велосипеди
Материал на рамката Алуминиева.
Вилка Твърда, стоманена.
Капли
Гуми 16``
Шини Едностенни, алуминиеви.
Предна главина Стоманена, на гайка.
Задна главина Стоманена, на гайка.
Основни компоненти
Курбели Стоманени, черни е единичен венец.
Спирачки V-brake.
Ръкохватки Пластмасови.
Други компоненти
Лапа Стоманенa, чернa с възможност за регулиране на височината.
Кормило Стоманено.
Колче Стоманено, регулиране на височината.
Педали PVC.
Седло Детска, черна.
Тегло на велосипеда 8.7кг.
Калници PVC, черни.
Артикулен номер 000000

Купи на кредит

Базова цена 339.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

Колела Cross Детски велосипед Cross Boxer 16

Първо трябва да влезете в профила си