Курбели Shimano Acera FC-M391 Trekking

Курбел Shimano Acera FC-M391 е подходящ за планински и трекинг велосипеди с ос касета тип квадрат и венец касета за 9 скорости.. Курбелът е направен по технологияте Hyperdrive за по-лесно и прецизно превключване на скоростите.

59.90 лв

Доставка: 5лв - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Shimano Курбели Shimano Acera FC-M391 Trekking

Артикулен номер 000000

Материали: Стомана, пластмаса.
Тип монтаж: Квадрат.
Плочи: 44/32/22 зъба.
Дължина на рамото: 170мм.
Технология Hyperdrive улесняваща превключването на скоростите.
Съвместим със система Dual Sys.
С предпазител.
Съвместим с венец касета с 9 скорости.
Съвместим с вериги HG.

Купи на кредит

Базова цена 59.90 лв.
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв.
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв.
Отказ

Shimano Курбели Shimano Acera FC-M391 Trekking

Първо трябва да влезете в профила си