Курбели Shimano FC MT210 3 44/32/22T

Курбели Shimano FC-MT210-3, с три плочи 44/32/22 зъба, подходящ за планински велосипеди. Съвместим с 9 скоростна система. Технологията HYPERDRIVE осигурява плавно и прецизно превключване на скоростите.

65.00 лв.

Доставка: 6лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 48 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни, след потвърждение на поръчката, от куриерски фирма "Транспрес" или "Еконт".

Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента и са с фиксирана стойност 6лв. до адрес с куриерска фирма "Транспрес" или до офис на куриерска фирма "Еконт".
*Всички велосипеди се доставят до адрес с куриерска фирма "Transpres", при желание от страна на клиента велосипедът да бъде доставен с куриерска фирма "Eконт", разходите по транспорта се заплащат от клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Shimano Курбели Shimano FC MT210 3 44/32/22T

Артикулен номер 004068

Курбели Shimano FC-MT210-3, с три плочи 44/32/22 зъба, подходящ за планински велосипеди. Съвместим с 9 скоростна система. Технологията HYPERDRIVE осигурява плавно и прецизно превключване на скоростите.

Спецификация

Спецификации курбели
Приложение: Планински велосипеди, градски велосипеди
Група Shimano: Acera
Материал на плочата: Стомана
Материал на рамото: Алуминий
Дължина на рамото: 175, 170мм.
Брой зъби: 44/32/22
Съвместимост с венец касета: 9ск
Съвместимост вергиа: HG 9ск.
Съвместимост средни движения: BB-MT500-PA; BB-MT500
Линия на веригата: 50мм.
Технологии: Hyperdrive
Предпазител: не

Купи на кредит

Базова цена 65.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

Shimano Курбели Shimano FC MT210 3 44/32/22T

Първо трябва да влезете в профила си