НОВ!

Курбели Shimano FC MT210 3 40/30/22Т

Курбели Shimano FC-MT210-3, с три плочи 40/30/22 зъба, подходящ за планински велосипеди. Съвместим с 9 скоростна система. Технологията HYPERDRIVE осигурява плавно и прецизно превключване на скоростите.

65.00 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Shimano Курбели Shimano FC MT210 3 40/30/22Т

Артикулен номер 003977

Курбели Shimano FC-MT210-3, с три плочи 40/30/22 зъба, подходящ за планински велосипеди. Съвместим с 9 скоростна система. Технологията HYPERDRIVE осигурява плавно и прецизно превключване на скоростите.

Спецификация

Спецификации курбели
Приложение: Планински велосипеди
Група Shimano: Acera
Материал на плочата: Стомана
Материал на рамото: Алуминий
Дължина на рамото: 175,170мм
Брой зъби: 40/30/22
Съвместимост с венец касета: 9ск.
Съвместимост вергиа: 9ск.
Съвместимост средни движения: BB-MT500
Линия на веригата: 50мм.
Технологии: Hyperdrive
Предпазител: не

Купи на кредит

Базова цена 65.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

Shimano Курбели Shimano FC MT210 3 40/30/22Т

Първо трябва да влезете в профила си