Лапа регулируема XLC ST-T01

Регулируема лапа, с монтаж към вилката тип "колче", за кормила с диаметър 25,4мм.

35.00 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

XLC Лапа регулируема XLC ST-T01

Артикулен номер 003525

Раздвижената лапа на XLC е с ъгъл на регулиране от 90° до 155°.  Лапата е с тегло 456гр. и дължина 100мм. Монтаж към вилката на велосипеда 1 1/8". Подходяща за градски и трекинг велосипеди.

Спецификация

Спецификации лапа
Приложение: Градски велосипеди, Трекинг велосипеди.
Материал: Алуминий.
Диаметър на стержен: 1 1/8"
Диаметър на кормилото: 25.4мм
Дължина: 180мм
Ъгъл: от 90 до 155 градуса
Цвят: Черен.
Тегло: 456гр.

Купи на кредит

Базова цена 35.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

XLC Лапа регулируема XLC ST-T01

Първо трябва да влезете в профила си