Външна гума Continental Mountain King | 27.5 x2.30

27,5" външна гума за велосипед, със защита от спукване, създадена с най-новите технологии от лидера в областта Continental.

49.00 лв.

Доставка: 6лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 48 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни, след потвърждение на поръчката, от куриерски фирма "Транспрес" или "Еконт".

Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента и са с фиксирана стойност 6лв. до адрес с куриерска фирма "Транспрес" или до офис на куриерска фирма "Еконт".
*Всички велосипеди се доставят до адрес с куриерска фирма "Transpres", при желание от страна на клиента велосипедът да бъде доставен с куриерска фирма "Eконт", разходите по транспорта се заплащат от клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Continental Външна гума Continental Mountain King | 27.5 x2.30

Артикулен номер 004605

Външна гума Continental Mountain King 27.5 x2.30 е идеалния избор за гума ако обичате да карате в стиловете MTB, Cross Country, Enduro, All-Mountain. Гумата може да бъде монтирана на електрически велосипеди и на велосипеди с пълно окачване. Специалната смес, от която е изграден централния грайфер ще ви осигури безупречно сцепление из горските пътеки.

Спецификация

Спецификации външни гуми
Приложение: Планински велосипеди
Размер: 27,5х2,30
ETRTO: 58 - 584
Налягане: 54PSI
Борд: Телен
Гъстота на оплетката: 3/180
Технологии: Wire
Тегло: 765гр.

Купи на кредит

Базова цена 49.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

Continental Външна гума Continental Mountain King | 27.5 x2.30

Първо трябва да влезете в профила си