Каска за велосипед XLC MTB BH-C30 синя

Каска за велосипед XLC MTB BH-C30 е специално разработена за планинско колоездене. 

79.00 лв.

Цвят:

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

XLC Каска за велосипед XLC MTB BH-C30 синя

Артикулен номер 003653

Каската разполага с 12 вентилационни отвора, махащи се подложки, мрежа против насекоми и регулируем визьор. Задната част на каската е продължена надолу, за да осигури максимална защита за тила. Ниското тегло и безупречната здравина са постигнати благодарение на технологията за изработване "in mould". Предлага се в два размера от 54 до 58см и от 58 до 61см.

Спецификация

Спецификация каски
Приложение: Планински, градски велосипеди
Вентиационни отвори: 12
Тегло: 284гр.
Сертификати: EN1078
Характеристики: Мрежа против насекоми.
Махащ се визьор.

Купи на кредит

Базова цена 79.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

XLC Каска за велосипед XLC MTB BH-C30 синя

Първо трябва да влезете в профила си