Добави в количка

Добави в количка
Име на продукта
Категории Филтри Сортирай
Велосипеди Cross

Велосипеди Cross

Продукти на страница
Велосипеди Cross

Велосипеди Cross

Крос ООД – колела Cross

Колела Cross 1
Колела Cross от Bike Zone

            На пазара за колела ще срещнете много и най-различни фирми, които ще ви обещават най-качествените стоки и ще ви гарантират, че най-доброто, което можете да намерите, ще откриете при тях. Но кое е онова, което отличава Крос ООД от останалите фирми за колела и което я нарежда на челните места не само в България, но и в Европа?

Основана през 1995 година, компанията Крос ООД е специализирана в производството на колела Cross. Екип от дизайнери се грижи за разработката на богата гама от модели, която да задоволи и най-претенциозния клиент. Важни приоритети за Крос ООД са поддържането на високо реноме и отстояването на уникалната си идентичност.

Прочети още

            За качествените колела Cross се грижат над 480 висококвалифицирани специалисти, за които създаването на колела Cross е не просто работа, а истинска кауза. Две са фабриките на фирмата в България – едната е в град Монтана, а другата във Видин. И в двете фабрики има изградени самостоятелни складови площи и производствени халета. Там можете да откриете цялостно оборудване, както и поточни линии за прахово боядисване на рамки и капли.

            Знаете ли, че годишно компанията произвежда близо 250 хиляди колела Cross? И това не е всичко! Над 90% от производството е износ за Европа – Германия, Холандия, Швейцария, Австрия, Дания, Швеция, Франция. Колела Cross могат да се видят в почти всяка категория велосипеди: Планински, градски, трекинг, детски и електрически.

Колела Cross 2
Колела Cross - разнообразие от модели

            Колела Cross са оборудвани с компоненти на едни от най-известните марки във велосипедния бранш, а именно Shimano, Sram, Continental, Schwalbe, Crosser и други.

            Марка Crosser и колела Cross

            Фирмата Крос ООД освен колела с марката Cross, произвежда и компоненти, като капли, колчета, кормила и лапи с марката Crosser.

            Марката Crosser започва своя път с производството на капли за различните видове колела Cross. В момента всички колела Cross, които се произвеждат, се оборудват с капли, кормила, лапи и колчета с марката Crosser.

             Bikezone и колела Cross

            Ние предлагаме почти всички модели колела Cross, защото се стремим винаги да задоволяваме нуждите на нашите клиенти. Не желаем никой да остава разочарован. Споделяме каузата на компанията и си сътрудничим, за да може всеки, който си мечтае за добро и качествено колело Cross, да го открие и да му се радва дълги години. На нашия сайт можете да разгледате колела Cross от всички видове  - от планински до детски, както и електрическите колела Cross.

            Какви модели колела Cross предлагат компанията?

            Планински колела Cross

            Планинските колела Cross, които се произвеждат, са подходящи предимно в стила Cross Country (XC) или за любителско каране в пресечен терен. Колела Cross се произвеждат и в стила Dirt jump, който е особено популярен сред подрастващите. Най-известният модел e Cross Dexter.

Колела Cross 3
Колела Cross - изберете при нас

            Планинските колела Cross се произвеждат в размер на гумите 27.5`` и 29``, а размерите на рамките варират от 16 до 22``, което ги прави подходящи за хора с ръст от 160см до 210см. Повечето от планинските колела Cross се произвеждат със скоростна система Shimano, но някой от моделите са с Sram. Планинските колела Cross са подходящи както за начинаещи колоездачи, така и за по-напреднали и готови  за състезания.

            Градски колела Cross

            Както подсказва името на този модел – това са колела за града. Те са за хора, които предпочитат да се придвижват по улиците с колело, а не с кола, да избягват ужасните сутрешни задръствания и едновременно с това да се поддържат в добро физическо здраве. Градските колела Cross са изключително качествени и съсредоточени в среден към висок клас на компонентите. От Cross са се постарали да имат голямо разнообразие от градски колела. Градските колела Cross са оборудвани, както всички останали, с типичните за вида аксесоари, като калници, светлини, удобни и широки седалки, багажници и други компоненти, присъщи за градските колела.  

Колела Cross 4
Колела Cross - градски предложения

            Детски колела Cross

            Детските колела Cross се произвеждат в размери от 16 до 26``, като те могат да бъдат както със стоманена рамка, която е по-тежка, така и с алуминиева, която е по-лека. Детските колела Cross с размер на гумите 16`` са с помощни колела, а тези с размер 20`` могат да бъдат във вариант с помощни колела и една скорост или без помощни колела, но пък с 6 или 7 скорости. Колелата Cross, предвидени за деца, се произвеждат със специална геометрия, подходяща за деца и разбира се, с шарена и визия.  

            Електрически колела Cross

            В последните години електрическите колела станаха изключително популярни. Електрическите колела на Cross не отстъпват по качество на западните марките. От Cross залагат на доказани марки в производството на компоненти за електрически колела, а именно на Bosh и Shimano. Имайки предвид тези марки, можем да кажем, че електрическите колела на Cross са надеждни и качествени. Освен, че използват най-известните марки, от Cross са се постарали и с визията на своите електрически колела. Повечето модели са с интегрирани в рамката батерия и мотор. Сред електрическите колела на Cross може да видите и от планински тип и от градски.

Колела Cross 5
Колела Cross - надеждни велосипеди

            Трекинг колела Cross

            Трекинг колелата Cross са предвидени за градско каране или за каране на по-дълги разстояния. Те комбинират в себе си черти от планинските и градските колела. Колела Cross в тази група се предлагат с твърда вилка и с амортисьорна, както при другите колела на Cross и тук най-често използваният производител на части е Shimano, а за периферията (кормила, колчета и др.) се използва марката Crosser.  

Колела Cross са български производител с богат асортимент от модели. Може да намерите колела Cross в почти всички категории – детски, планински, градски, трекинг и електрически.

Крос ООД – колела Cross

Марка Crosser и колела Cross

Bikezone и колела Cross

Какви модели колела Cross предлагат компанията?