Външна гума Continental Race King 29x2.00 | Foldable| TR

Външна гума за колело с протекция против спукване, ниско тегло и ниско съпротивление при търкаляне. Tubeless ready.

59.00 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Continental Външна гума Continental Race King 29x2.00 | Foldable| TR

Артикулен номер 004604

Continental Race King 29x2.00 /FOLD./TR може да бъде монтирана на електрически велосипеди, страничния борд е изпълнен по технологията ShieldWall System. Системата ShieldWall съчетава оптималната комбинация от висока защита срещу пробиване и ниско съпротивление при търкаляне с ниско тегло. Това става възможно благодарение на допълнителен, цялостен слой за защита от пробиви, който се състои от фино изтъкан напречен слой. Това дава на гумата висока устойчивост на пробиви и повреди. Въпреки допълнителния си слой, гумата има много добра износоустойчивост и висока степен на гъвкавост, за да се адаптира перфектно към терена.

Спецификация

Спецификации външни гуми
Приложение: Планински велосипеди
Размер: 50-622
ETRTO: 50-622
Налягане: max 65PSI
Борд: Сгъваема
Гъстота на оплетката: 3/180
Технологии: ShieldWall System, Pure grip compound
Тегло: 660гр.

Купи на кредит

Базова цена 59.00 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

Continental Външна гума Continental Race King 29x2.00 | Foldable| TR

Първо трябва да влезете в профила си