Външна гума Maxxis Minion DHR II 29x2.40 WT | EXO | TR

29" външна гума подходяща за стиловете Trail, Enduro и Downhill. 

79.99 лв.

Доставка: 5лв. - Условия на доставка

Доставка

След кликане на бутона "Купи", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в „количка“.Потвърждението на поръчката става в следващите 24 часа, ако поръчката е направена в почивен ден, потвърждението се получава в първия работен ден.

„Байкс“ ООД си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни.

„Байкс“ ООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик. Доставките се изпълняват в срок до 5 работни дни от куриерски фирма "Транспрес"

Цените, посочени на сайта не включват опаковане и цена за доставка. Транспортът в рамките на Република България за покупки над 99лв. е безплатен, т.е „Байкс“ ООД поема разходите за транспорт. При поръчка под 99лв. транспортните разходи са за сметка на клиента.

БЕЗПЛАТНА е доставката на всички продукти поръчани online на www.bikezone.bg , чиято стойност надхвърля 99лв. и НЕ са включени в категориите промоции, разпродажби и други намаления.

Услугата за получаване на доставката във фиксиран час се заплаща от клиента.

В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа. Bikezone.bg запазва правото си да променя без предупреждение публикуваната информация за стоки, услуги и техните цени. Цените посочени в сайта може да се различават с тези в търговската мрежа на магазини Bikezone.bg.

Maxxis Външна гума Maxxis Minion DHR II 29x2.40 WT | EXO | TR

Артикулен номер 004583

Препоръчителната употреба на Maxxis Minion DHF II 29x2.40 е като задна гума в комбинация с Maxxis Minion DHF като предна гума. Гумата може да бъде монтирана на шини с ширина 35мм.

Спецификация

Спецификации външни гуми
Приложение: Планински велосипеди
Размер: 29x2.40
ETRTO: 61-622
Налягане: 50 PSI
Борд: Сгъваема
Гъстота на оплетката: 60 TPI
Технологии: EXO | TR
Тегло: 1022гр.

Купи на кредит

Базова цена 79.99 лв..
Брой месеци
Застаховка
Месечна вноска - лв..
ГЛП - %
ГПР - %
Обща дължима сума - лв..
Отказ

Maxxis Външна гума Maxxis Minion DHR II 29x2.40 WT | EXO | TR

Първо трябва да влезете в профила си